Ngarep > Produk > Mesin Lipat Sliding Botol

Mesin Lipat Sliding Botol

HONGJINGSHENG minangka produsen Mesin Lipat Botol Tiongkok profesional lan panyedhiya Mesin Lipat Botol China. Kita wis bisa sukses kanthi ngandelake kemajuan ilmiah, nuntut kualitas sing paling apik lan ngetutake filosofi bisnis supaya bisa bertahan saka kompetisi kanthi kualitas lan nganggep pelanggan kanthi jujur ​​lan kridit.

Mesin Lipat Tutup Botol nggabungake kapasitas lempitan lan nglereni. Ngoptimalake lan nggabungake kalorone mesin dadi siji mesin cilik sing produktif.

Mesin Lipat Botol Nglereni Botol bisa ngrampungake sawetara langkah kalebu nambah topi, ngurutake tutup, menehi topi, nglereni, ngeculake, lan nyebarke topi menyang kothak individu kanthi otomatis, kanthi kecepatan nganti 50.000 nganti 80.000 lembar / jam

Mesin Lipat Geser Botol iku pilihan utama kanggo produsen tutup minuman utama.

View as  
 
<1>
{tembung kunci} digawe ing China regane larang lan regane murah saka HONGJINGSHENG. Minangka salah sawijining pemasok {kata kunci} produsen lan kata kunci China {China}, produk kasebut bisa disesuaikan kanggo memenuhi kebutuhan pelanggan saka pabrik. Desain Mesin Lipat Sliding Botol khusus ngetutake mode sing paling anyar, maju, gampang dijaga lan uga fashion. Iki minangka produk sing paling laris supaya sampeyan bisa tuku produk diskon kanthi rega murah sing nduweni sertifikasi CE lan mesin kita nduweni garansi setaun.