Desain cetakan tutup plastik kudu dipikirake sawetara aspek

2020-11-27

Desain cetakan kanggo tutup botol kudu adhedhasar wujud, presisi, ukuran, persyaratan proses lan batch produksi. Ingdesain cetakan kudu nimbang aspek ing ngisor iki:


Nomer lan susunan rongga: Minangka wadhah kemasan kanggo produksi massal, disaranake nggunakake macem-macem rongga saka siji cetakan. Ngelingi kekuwatan clamping lan jumlah injeksi mesin cetak injeksi, uga faktor presisi lan ekonomi tutup botol, ditemtokake 1 cetakan lan 10 rongga, lan mode susunan rongga kasebut minangka "siji bentuk" .


B Gating sistem desain: Miturut struktur bagean plastik, cetakan dirancang dadi telung piring lan PENGGUNAAN agerbang titik. Gerbang kasebut disetel ing posisi tengah ndhuwur bagean plastik. Gerbang titik bisa nambahtingkat nyukur nyawiji lan nyuda viskositas nyawiji, sing kondusif kanggo ngisi cetakan, utamane efektif kanggo PEnyawiji sensitif kanggo tingkat nyukur. Lan plastik minangka wadhah kemasan, katone syarat-syarat berkualitas tinggi, titik cilikjejak ampas gerbang, kanggo mesthekake kualitas lumahing bagean plastik, stripping ing gerbang kanthi otomatis rusak, gampang kanggonyadari otomatisasi proses produksi produk, ningkatake efisiensi produksi, nambah mupangat ekonomi. Ora seimbangsistem casting digunakake kanggo kompak rongga cetakan lan nyuda ukuran cetakan. Supaya saben rongga cetakan isi kanthi rataing wektu sing padha, metode kasebut digunakake kanggo ngowahi ukuran gerbang saben rongga cetakan kanthi manual kanggo entuk keseimbangan. Gunakake bolongan adhem kanggonyimpen bahan adhem maju.

Desain sistem pendingin C: Sistem regulasi suhu cetakan cetakan tutup langsung mengaruhi kualitas lan produksi produkefisiensi Kanggo nambah efisiensi pendinginan growong, daur ulang digawe adhem. Inlet siji loop yaikudununge cedhak outlet loop liyane. Miturut cetakan bentuk lan watesan struktur cetakan, diameteripun sakasaluran pendinginan cetakan tetep 12mm, sing ana gandhengane karo selang eksternal cetakan kanggo nggawe pendinginan bunder. Dhiameter sakainti model obah relatif cilik, lan pipa baja digunakake kanggo adhem. Rod inti tembaga alus kanthi termal sing apikkonduktivitas dipencet menyang tengah inti, lan salah siji pucuk rod inti ditambah menyang bolongan banyu sing adhem kanggoadhem